Tysons Corner Center – Interior Concourse Mall Renovation

Location: Tysons Corner Center, McLean, VA
Square Footage: 60,000+
Architect: RTKL
Client: Macerich
9 phases, occupied space. This high-degree of difficulty project included a high-end interior renovation of Tysons Corner Mall’s concourse in multiple phases over a 20-month duration. The scope included removal and replacement of the existing interior ceiling, finishes, railings, lighting and decorative elements. An elevated slab was removed to incorporate the installation of a new glass floor. Perhaps the most challenging part of the project included a 114’ diameter coffered ceiling 50’ above the lower level at the Macy’s Aviary Court. The project was completed entirely off-hours to allow the mall tenants and general public complete and unrestricted access to shops and restaurants.